//Gastcursus: Magische Motieven door The Dutch Knitters

Gastcursus: Magische Motieven door The Dutch Knitters

We hebben opnieuw The Dutch Knitters (Carla Meijsen) te gast voor een paar interessante workshops :

Vanwege de grote belangstelling, nu ook bij Lana in Antwerpen. De “Workshop magische motieven” komt uit de Letse breitraditie. Het betreft een methode gebaseerd op oude wiskundige principes. U leert motieven uittekenen en nadien breien, die onzichtbare en persoonlijke boodschappen kunnen bevatten. De patronen zijn geometrisch en perfect symmetrisch. U leert ook enkele typische Letse breitechnieken.

De cursus wordt gegeven door Carla Meijsen van The Dutch Knitters. Carla reisde verschillende malen naar Letland waar zij de tradities leerde kennen die vandaag nog steeds toegepast worden. Een van deze tradities is om persoonlijke motieven te verwerken in het breiwerk met een geheime, magische (?) boodschap.

Voor breisters met minstens een half jaar brei-ervaring en u moet ook in het rond kunnen breien met sokkennaaldjes of een rondbreinaald.

Gastcursus : Magische Motieven door The Dutch Knitters

Op zondag 26 november van 10 u tot 16u30. Prijs: 75 euro, lunch ’s middags ingebegrepen.

U kunt inschrijven via de webshop of mail naar info@lana-antwerpen.be. Indien u verder informatie wilt over de workshops of ook over ons uitgebreide cursusprogramma, stuur een mail.

By | 2017-10-01T20:19:45+00:00 oktober 8th, 2016|Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment