//Workshops met “The Dutch Knitters” : Twijnend breien en Het beter breiwerk !

Workshops met “The Dutch Knitters” : Twijnend breien en Het beter breiwerk !

We hebben opnieuw The Dutch Knitters (Carla Meijsen) te gast voor een paar interessante workshops :

Workshop Twijnend breien basistechnieken op 20 november :
Twijnend breien is een traditionele Zweedse breitechniek : 2 draden worden telkens aan de achterkant van het breiwerk om elkaar heen gedraaid (getwijnd). Hierdoor krijgt men een vormvaster, sterker en vooral warmer breisel. Er kunnen prachtige patronen gemaakt worden en er kan ook met meerdere kleuren gewerkt worden. Wordt heel veel gebruikt voor kleinere werken als handschoenen en mutsen, maar kan ook voor een lekker warme trui. In deze cursus worden de basisprincipes aangeleerd. Indien er voldoende belangstelling is, geven we ook de vervolgcursus.
Deze workshop is enkel voor gevorderde breisters : minstens een half jaar breiervaring en overweg kunnen met sokkennaalden of rondbreinaalden.

Wanneer ? Zondag 20 november van 10u tot ongeveer 16u30.
Prijs : 75 euro lunch en materiaal inbegrepen.

Workshop Het betere breiwerk vanaf 12 februari :
Wilt u graag een perfect breiwerk afleveren ? Carla Meijsen komt ons van naaldje tot draadje uitleggen hoe de breisteek in mekaar zit. We krijgen beter inzicht in hoe een steek bepaald hoe het breiwerk er gaat uitzien. De verschillende manier van breien komen aan bod : westers, oosters, combination …U leert allerlei problemen oplossen, zodat u tot een professioneel resultaat kunt komen. Alles van opzet tot afwerking van een perfect breiwerk komt aan bod. Intensieve workshop met huiswerk en een getuigschrift als u het tot een goed einde brengt.
Deze workshop is enkel toegankelijk voor ervaren breisters.

Wanneer : 4 zondagen : 12/2- 26/2 – 2/4 – 9/4 van 10u tot 16u30.
Prijs voor de 4 zondagen, inclusief materiaalpakket en lunch : 365 euro.

U kunt inschrijven via de webshop of mail naar info@lana-antwerpen.be. Indien u verder informatie wilt over de workshops of ook over ons uitgebreide cursusprogramma, stuur een mail.

By | 2016-10-08T16:17:02+00:00 oktober 8th, 2016|Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment