Glow - Quilt met Kaffe Fassett Artisan

€ 144,63
Inclusief belasting
Referentie:

Volledig pakket voor de Quilt "Glow", gemaakt met stoffen uit de Kaffe Fassett Artisan Collectie. Afmetingen: 228,60 x 228,60 cm. Het pakket bestaat uit stof voor Top en Binding + patroon en beschrijving. Voor beginners met een beetje naaiervaring. Lana helpt met het maat maken van de stofjes voor een meerkost van 10% extra. (neem hiervoor contact op via mail of telefoon).

De stof BKKF001.Orange werd vervangen door BKKF001.Lila (zelfde kleurencombinatie). Bekijk de gebruikte stoffen hier onderaan.

Aantal
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

  • Lana verstuurt de bestelling op werkdagen binnen de 24 uur. De levering in België duurt normaal maximum 2 werkdagen. Lana verstuurt de bestelling op werkdagen binnen de 24 uur. De levering in België duurt normaal maximum 2 werkdagen.
  • Bij online bestelling geldt een herroepingsrecht van 14 dagen. Lees de voorwaarden bij Levering. Bij online bestelling geldt een herroepingsrecht van 14 dagen. Lees de voorwaarden bij Levering.
  • U krijgt een bevestiging van de bestelling via e-mail. Deze staan dikwijls onder Reclame of Spam in uw mailbox. U krijgt een bevestiging van de bestelling via e-mail. Deze staan dikwijls onder Reclame of Spam in uw mailbox.

Je bent misschien ook geïnteresseerd in