Glow - Quilt met Kaffe Fassett Artisan

€ 144,63
Inclusief belasting Levering op 1-2 werkdagen
Referentie:

Volledig pakket voor de Quilt "Glow", gemaakt met stoffen uit de Kaffe Fassett Artisan Collectie. Afmetingen: 228,60 x 228,60 cm. Het pakket bestaat uit stof voor Top en Binding + patroon en beschrijving. Voor beginners met een beetje naaiervaring. Lana helpt met het maat maken van de stofjes voor een meerkost van 10% extra. (neem hiervoor contact op via mail of telefoon).

De stof BKKF001.Orange werd vervangen door BKKF001.Lila (zelfde kleurencombinatie). Bekijk de gebruikte stoffen hier onderaan.

Aantal
Laatste items in voorraad

  • Lana verstuurt de bestelling op werkdagen binnen de 24 uur. De levering in België duurt normaal maximum 2 werkdagen. Lana verstuurt de bestelling op werkdagen binnen de 24 uur. De levering in België duurt normaal maximum 2 werkdagen.
  • Bij online bestelling geldt een herroepingsrecht van 14 dagen. Lees de voorwaarden bij Levering. Bij online bestelling geldt een herroepingsrecht van 14 dagen. Lees de voorwaarden bij Levering.
  • U krijgt een bevestiging van de bestelling via e-mail. Deze staan dikwijls onder Reclame of Spam in uw mailbox. U krijgt een bevestiging van de bestelling via e-mail. Deze staan dikwijls onder Reclame of Spam in uw mailbox.
1 Item

Je bent misschien ook geïnteresseerd in