Design wall

€ 9,88
Inclusief belasting Levering op 1-2 werkdagen
Referentie:

Met de Design Wall kun je creatief je eigen Quiltontwerpen maken. Kaffe Fassett ontdekte het materiaal en gebruikt het volop in zijn cursussen en workshops. De Patchwork stofstukjes blijven kleven aan de flanellen stof zodat je op voorhand je Quilt kunt samenstellen, veranderen, enz... De stof is verdeeld in vakjes van ongeveer 5x5 cm of 2x2" inch.  Spelden of lijmspray zijn niet nodig. Je kan het horizontaal op tafel gebruiken waardoor de "piecings" niet verschuiven of verticaal tegen de muur of op een staander.

Wordt verkocht per 1/2 meter. Prijs per meter = 19,75€. De stof is ongeveer 112 cm breed zoals de meeste Patchworkstoffen

Aantal

  • Lana verstuurt de bestelling op werkdagen binnen de 24 uur. De levering in België duurt normaal maximum 2 werkdagen. Lana verstuurt de bestelling op werkdagen binnen de 24 uur. De levering in België duurt normaal maximum 2 werkdagen.
  • Bij online bestelling geldt een herroepingsrecht van 14 dagen. Lees de voorwaarden bij Levering. Bij online bestelling geldt een herroepingsrecht van 14 dagen. Lees de voorwaarden bij Levering.
  • U krijgt een bevestiging van de bestelling via e-mail. Deze staan dikwijls onder Reclame of Spam in uw mailbox. U krijgt een bevestiging van de bestelling via e-mail. Deze staan dikwijls onder Reclame of Spam in uw mailbox.

18 Items