Startpakket - Elder Throw

€ 96,16
Inclusief belasting Levering op 1-2 werkdagen
Referentie:

Starterspakket met 13 kleuren Felted Tweed.

Aantal
Laatste items in voorraad

  • Lana verstuurt de bestelling op werkdagen binnen de 24 uur. De levering in België duurt normaal maximum 2 werkdagen. Lana verstuurt de bestelling op werkdagen binnen de 24 uur. De levering in België duurt normaal maximum 2 werkdagen.
  • Bij online bestelling geldt een herroepingsrecht van 14 dagen. Lees de voorwaarden bij Levering. Bij online bestelling geldt een herroepingsrecht van 14 dagen. Lees de voorwaarden bij Levering.
  • U krijgt een bevestiging van de bestelling via e-mail. Deze staan dikwijls onder Reclame of Spam in uw mailbox. U krijgt een bevestiging van de bestelling via e-mail. Deze staan dikwijls onder Reclame of Spam in uw mailbox.

Vandaag wordt de nieuwe KAL van Lisa Richardson door Rowan gelanceerd. De “Elder Throw” wordt een deken  van ongeveer 170 x 230 cm  en wordt gebreid in felted tweed. Er wordt met 13 kleuren gebreid en het deken is samengesteld uit verschillende technieken : domino breien, lace, slipswitch, kabels … genoeg variatie om het boeiend te maken en om ook nog iets op te steken. Het is niet te moeilijk, dus voor iedereen die een beetje kan breien. Elke 2 weken komt er een nieuw patroon bij.

Het deken groeit. Er worden telkens stukken aangebreid. Als u er tegenop ziet om met zo’n grote lappen te beien, kunt u ook verschillende blokken breien en ze later aan mekaar zetten.

Rowan ondersteunt  het hele gebeuren door youtube filmpjes met de verschillende technieken. De patronen kunt u gewoon downloaden van hun site : knitrowan.com of indien dat te moeilijk is, kunt u het ook in de winkel aanvragen.

Op de website verkopen we een starterspakket met 1 bol van elke kleur (dus 13 kleuren). U kunt dan bijkopen naargelang of u kunt ook alles ineens bestellen natuurlijk. Indien u eigen kleuren wilt, gewoon 13 kleuren uitzoeken en bestellen : www.lana-antwerpen.be.

We starten ook een Facebook groep rond het deken waarin we mekaar kunnen aanmoedigen, extra tips geven en foto’s uitwisselen. Laat weten of u interesse hebt. Als de coronacrisis voorbij is kunnen we dan samen komen om gezellig verder te breien.

 

1 Item