Knitting Needles & Chopsticks

€ 23,50
Inclusief belasting Levering op 1-2 werkdagen
Referentie:

Knitting Needles & Chpsticks is een breiboek en kookboek met patronen voor prachtig gebreide sjaals, gebreid met Isager wol gecombineerd met Japanse recepten voor je keuken thuis. Jens Rahbek Hansen is de zoon van een Japanse moeder en werd in Japan opgeleid tot keukenchef. Hijzelf, samen met zijn moeder en dochter staan model in dit mooi uitgegeven boek.

Aantal

  • Lana verstuurt de bestelling op werkdagen binnen de 24 uur. De levering in België duurt normaal maximum 2 werkdagen. Lana verstuurt de bestelling op werkdagen binnen de 24 uur. De levering in België duurt normaal maximum 2 werkdagen.
  • Bij online bestelling geldt een herroepingsrecht van 14 dagen. Lees de voorwaarden bij Levering. Bij online bestelling geldt een herroepingsrecht van 14 dagen. Lees de voorwaarden bij Levering.
  • U krijgt een bevestiging van de bestelling via e-mail. Deze staan dikwijls onder Reclame of Spam in uw mailbox. U krijgt een bevestiging van de bestelling via e-mail. Deze staan dikwijls onder Reclame of Spam in uw mailbox.
9 Items