Eat and Knit

€ 22,17
Inclusief belasting Levering op 1-2 werkdagen
Referentie:

Eat and Knit, een breiboek met breipatronen ontworpen door Marianne Isager en recepten van Jorge en Helle van Camillo's Kitchen. De samenwerking ontstond aan de Tversted Skole in het noorden van Denemarken waar Isager een voormalige basisschool omvormde tot een cursuscentrum voor handwerk.

Een sfeervol uitgegeven boek met prachtige foto's die u zeker zullen inspireren. Opgelet, een Engelse uitgave die niet vertaald wordt naar het Nederlands. Lana helpt wel bij aankoop van de breiwol.

Aantal

  • Lana verstuurt de bestelling op werkdagen binnen de 24 uur. De levering in België duurt normaal maximum 2 werkdagen. Lana verstuurt de bestelling op werkdagen binnen de 24 uur. De levering in België duurt normaal maximum 2 werkdagen.
  • Bij online bestelling geldt een herroepingsrecht van 14 dagen. Lees de voorwaarden bij Levering. Bij online bestelling geldt een herroepingsrecht van 14 dagen. Lees de voorwaarden bij Levering.
  • U krijgt een bevestiging van de bestelling via e-mail. Deze staan dikwijls onder Reclame of Spam in uw mailbox. U krijgt een bevestiging van de bestelling via e-mail. Deze staan dikwijls onder Reclame of Spam in uw mailbox.
6 Items