Verborgene Muster des Himalay

€ 24,95
Inclusief belasting Levering op 1-2 werkdagen
Referentie:

Verborgene Muster des Himalaya is de Duitse vertaling van Yak og Yeti. 17 breipatronen ontworpen door Annette Danielsen voor Isager breiwol.

Aantal

  • Lana verstuurt de bestelling op werkdagen binnen de 24 uur. De levering in België duurt normaal maximum 2 werkdagen. Lana verstuurt de bestelling op werkdagen binnen de 24 uur. De levering in België duurt normaal maximum 2 werkdagen.
  • Bij online bestelling geldt een herroepingsrecht van 14 dagen. Lees de voorwaarden bij Levering. Bij online bestelling geldt een herroepingsrecht van 14 dagen. Lees de voorwaarden bij Levering.
  • U krijgt een bevestiging van de bestelling via e-mail. Deze staan dikwijls onder Reclame of Spam in uw mailbox. U krijgt een bevestiging van de bestelling via e-mail. Deze staan dikwijls onder Reclame of Spam in uw mailbox.

Zoals in haar andere breiboeken weet Annette Danielsen als geen ander motieven die ze tegenkomt op reis om te zetten in breipatronen. In het boek zie je de foto's van de motieven naast het breimodel. Niet alleen de breipatronen zijn bijzonder, ook het breiboek is weer prachtig uitgegeven en lijkt wel een fotoboek.

9 Items