Ridser i Overfladen
  • Ridser i Overfladen

Ridser i Overfladen

€ 30,09
Inclusief belasting Levering op 1-2 werkdagen
Referentie:

In dit breiboek heeft Annette Danielsen zich laten inspireren door patronen in aardewerk.  Enkel in het Deens verkrijgbaar. Lana helpt wel bij aankoop van breigaren.

Aantal
Laatste items in voorraad

  • Lana verstuurt de bestelling op werkdagen binnen de 24 uur. De levering in België duurt normaal maximum 2 werkdagen. Lana verstuurt de bestelling op werkdagen binnen de 24 uur. De levering in België duurt normaal maximum 2 werkdagen.
  • Bij online bestelling geldt een herroepingsrecht van 14 dagen. Lees de voorwaarden bij Levering. Bij online bestelling geldt een herroepingsrecht van 14 dagen. Lees de voorwaarden bij Levering.
  • U krijgt een bevestiging van de bestelling via e-mail. Deze staan dikwijls onder Reclame of Spam in uw mailbox. U krijgt een bevestiging van de bestelling via e-mail. Deze staan dikwijls onder Reclame of Spam in uw mailbox.

De Deense ontwerpster werkt met Isager breigarens en net zoals Marianne en Helga Isager breit zij vaak met verschillende breigarens samen en met bijzondere breisteken. Hierdoor verkrijgt ze de structuren die vergelijkbaar zijn met het aardewerk.

5 Items