Beste klanten,

Reeds meer dan 37 jaar werk ik met veel liefde om u brei- en handwerktechnieken aan te leren. De winkel is in al die jaren gegroeid en een beetje uit zijn voegen gebarsten. En ik word er zelf ook niet jonger op. Waar ik ooit van mijn hobby mijn job heb gemaakt, ga ik nu terug van mijn job mijn hobby maken. Met meer tijd voor mezelf om te handwerken, maar ook om nieuwe technieken uit te zoeken. Neen, de winkel stopt niet, maar verhuist en verandert. Cursussen en Workshops blijven doorgaan en gaan in een nieuw kleedje gestoken worden. We blijven een degelijke Wol- en Patchworkwinkel maar met een beperkter assortiment. Onze favoriete merken, Isager en Rowan Yarns, blijven van de partij. En daarnaast zorgen we zoals voorheen voor de nodige verrassingen.

De merken Katia, Lana Grossa en Lang Yarns worden afgebouwd en daarom kunt u vanaf nu profiteren van grote kortingen tijdens onze UITVERKOOP. Er zijn ook grote kortingen op het handwerkmateriaal (borduurgarens, - stoffen, -nappen, enz.) Kom zeker langs om wat voorraad in te slaan.

De winkel Lana verhuist, maar we blijven in de buurt. We gaan naar een kleinere, maar gezellige locatie met plaats voor de workshops en voldoende plaats om de breigarens en Patchworkstoffen te presenteren. De fysieke winkel zal iets beperkter open zijn, maar toch zult u nog altijd bij ons terecht kunnen voor mooie breiwol, Quiltstoffen en vooral ook de benodigdheden (breinaalden, borduurnaalden, lintmeter, schaar, wolmolentje, knopen, kraaltjes, quiltmateriaal, enz...)

Ook de Online Winkel blijft bestaan. Zo kunt u boodschappen nog thuis geleverd krijgen of de aankopen voorbereiden vooraleer bij ons langs te komen. Lana sluit de deuren in de Anselmostraat op 1 mei. We gaan van start met de nieuwe zaak op 1 juni.

De winkel zal soms gesloten zijn in de volgende maanden om gezondheids- en andere praktische redenen, maar we kondigen dit telkens tijdig aan via Google. Alvast onze excuses indien er hiermee iets fout zou gaan.

Ik hoop van harte om jullie nog eens te mogen begroeten in mijn oude zaak om nog wat voorraad in te slaan en te genieten van de koopjes.

met hartelijke groeten,

Lea Huyghe