Geschiedenis van Lana

Lana is al meer dan 30 jaar de breiwolwinkel van Antwerpen met een gevarieerd aanbod breigarens van over heel de wereld en in alle prijsklassen. Naast ons vrij exclusieve Deense merk Isager verkochten we als één van de eersten in België, Britse breigarens van Rowan Yarns.

Lana werd in 2018 verkozen tot Flagshipstore van Rowan Yarns voor Vlaanderen. Dit hebben we uitgebreid gevierd op 22/9/18.

Al tientallen jaren zij we verdeler van de kwalitatieve garens van het Oostenrijkse Lang Yarns. Lana Grossa combineert dan weer Italiaanse en Duitse mode en net zoals Lanas Katia, ons Spaanse merk, brengen zij elk seizoen een groot aantal modellenboeken uit.

Lana kiest voor kwaliteitsgarens. Zuiver synthetisch verkopen we bijna niet, maar we zijn prijsbewust en zoeken naar een goede kwaliteits-prijs verhouding. Door ons uitgebreide gamma vindt u gemakkelijk een betaalbaar alternatief indien u dit wenst.

Lana organiseert geregeld cursussen en workshops, maar we leren ook zelf bij op buitenlandse cursussen. We bezoeken buitenlandse beurzen, steeds op zoek naar nieuwigheden. We zijn mede-organisator van een jaarlijkse breireis, zoals in 2016 naar het hart (land) van Rowan. Enkele jaren terug haalden we ontwerpers Kaffe Fassett en Brandon Mably naar Antwerpen voor enkele workshops. Kortom Lana heeft een passie voor Breiwerk, maar ook Patchwork, Borduren en andere handwerken. En we brengen dit al jaren lang graag tot bij onze klanten.

Vanaf 2016 zijn we gestart met een online shop om u nog beter te bedienen. Maar vooral om te inspireren, blader door de tijdschriften, zoek het juiste model, bekijk op voorhand onze garens, en kom gewoon langs in de winkel. Of bestel veilig online natuurlijk. We versturen snel en zo voordelig mogelijk. En we zijn snel bereikbaar ingeval van problemen.

cms-img