Magische Motieven - Carla Meijsen

€ 24,50
Inclusief belasting Levering op 1-2 werkdagen
Referentie:

Met het breien van Magische Motieven verstop je boodschappen in je breiwerk. De techniek komt uit Letland. Met behulp van magische en Vedische vierkanten maak je geometrische motieven die een betekenis hebben. Maar die ook een prachtig en persoonlijk fairisle ontwerp vormen. Carla Meijsen gaf reeds enkele workshops bij Lana en zij legt de techniek zeer duidelijk uit in dit prachtig uitgegeven handwerkboek.

Aantal

  • Lana verstuurt de bestelling op werkdagen binnen de 24 uur. De levering in België duurt normaal maximum 2 werkdagen. Lana verstuurt de bestelling op werkdagen binnen de 24 uur. De levering in België duurt normaal maximum 2 werkdagen.
  • Bij online bestelling geldt een herroepingsrecht van 14 dagen. Lees de voorwaarden bij Levering. Bij online bestelling geldt een herroepingsrecht van 14 dagen. Lees de voorwaarden bij Levering.
  • U krijgt een bevestiging van de bestelling via e-mail. Deze staan dikwijls onder Reclame of Spam in uw mailbox. U krijgt een bevestiging van de bestelling via e-mail. Deze staan dikwijls onder Reclame of Spam in uw mailbox.
17 Items